Jongens aangehouden voor mishandeling vrouw

De politie heeft gisteren twee 14-jarige jongens uit Leiden aangehouden voor het mishandelen van een vrouw. De 50-jarige Leidse die samen met haar 21-jarige dochter op de Hooglandse Kerksteeg was, kreeg een woordenwisseling met de twee jongens die daar rondhingen en opmerkingen naar haar maakten. Toen beide vrouwen weg wilden fietsen, gaf één van de knapen de moeder een klap in het gezicht. Vervolgens gingen de twee jongens er vandoor, om de toegesnelde mensen te ontwijken. De dochter zette de achtervolging in en wist één van hen te pakken te krijgen, met behulp van een voorbijganger. De gewaarschuwde politie nam de jongen over en vond na enige tijd ook zijn maatje. Beide jongens zitten nog vast. Het slachtoffer heeft een scheurtje in haar oogkas opgelopen.

Leiden Nieuws


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×