Lezing over de aarde

Onder de titel ‘De Magmamolen van de Diepe Aarde’ houdt prof. Jan Hertogen komende zondag een lezing in Naturalis. Hij zal uitleggen wat de drijvende krachtis achter processen die de zichtbare aarde vormen. Daarbij staat hij stil bij zaken als het waarom van aardbevingen en het ontstaan van bergen en oceanen. Prof. Hertogen zal dit alles op aanschouwelijke wijze en met behulp van beeldmateriaal toelichten, zodat er een begrijpelijk en tegelijkertijd fascinerend beeld ontstaat van de geheimzinnige krachten waaruit de aarde gevormd is.

De lezing vindt plaats in de Cinema van Naturalis en begint om 13.00 uur. Op www.leidsewinterlezingen.nl staat meer informatie. De lezing vindt plaats in de Cinema van Naturalis. 

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×