LRRC zoekt goede doelen

De Leiden Road Runners Club bestaat 20 jaar. Dit lustrum zal door deze hardloop- en wandelclub gevierd worden met “De Uitdaging”, waarbij de RoadRunners zoveel mogelijk geld bijeen proberen te brengen voor goede doelen. Zo brachten ze tijdens het vorige lustrum geld bijeen voor twee laptops voor de kinderafdeling van het LUMC en jassen voor wandelgroep van VTV/Club 58. De lustrumcommissie van LRRC is ook nu weer op zoek naar goede doelen. Organisaties uit Leiden en omgeving kunnen hun wens tot 1 maart kenbaar maken via lrrc-lustrum@live.nl. In de aanvraag moet duidelijk beschreven worden waaraan de organisatie het geld wil besteden, met daarbij een ruwe schatting van de kosten. Het moet gaan om tastbare en duurzame doelen die worden uitgevoerd in de Leidse regio.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×