Road Runnersloop bij LRRC

Mensen die zin hebben in een hardloopwedstrijd, kunnen komende zondag terecht bij de Leiden Road Runners Club. Daar vindt dan namelijk de vierde wedstrijd in het Zorg en Zekerheidcircuit plaats. Er kunnen afstanden van 5, 10 en 15,2 km worden gelopen. Ze voeren alledrie door park Cronesteijn en het landelijk gebied van Zoeterwoude en beginnen en eindigen in sportpark De Vliet. Deelnemers aan de kortste route starten om 11.00 uur en de twee langere om 11.05 uur. Wethouder Witteman zal de startschoten lossen.

De dames en heren die op de eerste, tweede en derde plaats eindigen, krijgen een prijs.Aanmelden voor de wedstrijden kan komende zondag tussen 09.00 en 10.45 uur bij het clubhuis van de LRRC aan de Voorschoterweg. Op www.lrrc.nl staat meer informatie.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×