Museum Naturalis, foto: PR.

Twee nieuwe directeuren Onderzoek bij Naturalis

Door de vorming van het Nederlands Centrum voor Biodiversiteit, staat Nationaal Natuurhistorisch Museum Naturalis aan de vooravond van tal van veranderingen in verband met de toename van de omvang van de collecties en onderzoek. In het kader hiervan treden twee nieuwe directeuren in de sector Onderzoek aan. Dr. Erik Smets (1957, Hasselt, België) gaat per 1 april aanstaande de nieuwe functie van directeur Programmaonderzoek vervullen voor twee dagen per week. Daarnaast blijft Smets directeur van het Nationaal Herbarium Nederland. Een maand daarvoor wordt Dr. Jan van Tol (1951, Rotterdam) adjunct-directeur Onderzoek. Van Tol is sinds 1977 werkzaam bij Naturalis en is vanaf 1998 hoofd van de afdeling Entomologie.

Met deze aanstellingen geeft Naturalis verder vorm aan de samenwerking met universiteiten en de modernisering van wetenschappelijk onderzoek. Meer info: www.naturalis.nl.

 

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×