Inschrijving derde Leiden Chess Tournament van start

Met de steun van drie hoofdsponsors (het Leidse Druckerfonds, stichting Oud Poelgeest en de Zirkzee Groep) wordt in juli voor de derde maal het Leiden Chess Tournament georganiseert. Na een succesvolle start in 2007 (winnaar Erik van den Doel) en een nog beter vervolg in 2008 (winnaar Roeland Pruijssers) hoopt de Leidse organisatie op een nog fraaier toernooi. Dit jaar wordt het gehouden van 9 t/m 19 juli. De opening is weer bij kasteel Oud Poelgeest.

Het toernooi wordt gehouden in het Leidse denksportcentrum. Het is een internationaal schaaktoernooi over negen ronden met een rustdag op woensdag 15 juli. Bij een minimale deelname van 120 schakers zijn de eerste prijzen in de groepen A 1.750 euro en in de B-groep 500 euro. Inschrijven is mogelijk op de toernooisite www.leidenchess.nl.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×