Avond over manisch-depressieve stoornissen

Ongeveer 2% van de Nederlanders kampt met een manisch-depressieve stoornis. Deze mensen ervaren periodes van extreme somberheid en extreme vrolijkheid, die elkaar opvolgen. Preventie GGZ Leiden organiseert aanstaande maandag een voorlichtingsavond over dit onderwerp. Medewerkers van het Behandelcentrum Bipolaire Stoornissen, leggen dan onder meer uit wat een manisch-depressievestoornis precies inhoudt. Ook gaan ze in op de oorzaken en behandelmogelijkheden en geven tips over de manier waarop naasten, mensen die met deze problematiek kampen, kunnen steunen. De bijeenkomst is gratis en start om 20.00 uur in het Receptiegebouw van GGZ Leiden aan Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest. Aanmelden kan via preventie@ggzleiden.nl.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×