DJ Miss World (Margreet Stol), foto: PR.

Swingen met Ollie Q & the Deep Six & dj Miss World

Het belooft weer een swingende avond te worden met Ollie Q & the Deep Six & dj Miss World in de Tuinzaal van de Burcht. De bandleden van Ollie Q & the Deep Six kenden elkaar al van vorige formaties en zijn stuk voor stuk bekenden in de wereld van ska en jazz. Onder de naam The Rotterdam Ska Jazz Foundation toerden zij met veel succes door Duitsland, Frankrijk, Belgiƫ, Zwitserland, Oostenrijk, Tjechiƫ en Hongarije. In deze nieuwe en kleinere bezetting komt hun gezamenlijke liefde voor ska, jazz, soul en rocksteady nog veel beter tot zijn recht. DJ Miss World (Margreet Stol) draait de hele wereld rond. Haar muziek staat voor swingende cross-over sound, vaak met elektronische beat. Funky, dansbare Afro, Balkan, Bollywood, Arabic, Latin en Ska knallen uit haar draaitafel.

Bezetting Ollie Q & the Deep Six : Marijn ‘Ollie Q’ Quist trompet, mondharmonica, vocals Frankie ‘Handsome’ van der Velden saxen, vocals Michiel ‘The Deepist’ Deymann gitaar, vocals ‘Smiley’ Niek den Braven keyboard, vocals JP Joosten ‘aka J. Jonko’ bass Marcel ‘Boriman’ van Arnhem slagwerk

DJ Miss World heeft sinds begin van dit jaar ook haar eigen radioprogramma bij de Concertzender (Solta a Franga, een feest zonder grenzen op Radio 6 op internet, elke derde vrijdag-op-zaterdag van de maand tussen 24:00 en 1:00 uur). Meer info: www.myspace.com/djmissworld.

Het concert vindt plaats op zaterdag 14 maart, aanvang 21.00 uur in de Tuinzaal van de Burcht. Meer info: www.de-x.nl.

 

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×