Twee mannen dwingen Leidenaar te pinnen

Afgelopen nacht, rond 00.15 uur, liep een 22-jarige Leidenaar door de Hoefstraat richting de kruising met de Garenmarkt. Daar werd de Leidenaar plotseling bedreigd en van zijn portemonnee beroofd door twee mannen. Een van de twee, een blanke man, dwong het slachtoffer, onder bedreiging van een mes, geld te pinnen bij de Fortis pinautomaat in de Doezastraat. Zijn donkere handlanger stond aan de overkant op de uitkijk met een fiets aan de hand. Met de schrik in de benen liep de Leidenaar daarna richting de apotheek en zag de blanke overvaller richting de Herenstraat weglopen. De donkere man was er op zijn fiets al vandoor gegaan. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900-8844.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×