Bulgaarse zakkenrollers gesnapt

Vier Bulgaren die hun kostje bij elkaar sprokkelden door hun handen in de tassen van anderen te steken, moesten hun snode plannen gistermiddag staken. Agenten in burger zagen hoe twee vrouwen op de Kaasmarkt probeerden de tas van een winkelende dame open te krijgen. Ze volgden de vrouwen en hielden hen aan, toen ze samen met twee mannen in een auto stapten. In die auto lagen meerdere persoonlijke eigendommen van anderen, waaronder een mapje met pasjes dat eerder die middag uit de tas van een Haagse was weggenomen. De politie doet verder onderzoek naar de praktijken van de vier. Het gaat om twee vrouwen van 27 en 28 en twee mannen van 23 en 30 jaar.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×