Staatssecretaris Van Bijsterveldt bezoekt Da Vinci College

Staatssecretaris Van Bijsterveldt was gisteren te gast in Leiden. Ze bezocht het Da Vinci College en opende daar de Conferentie ‘talenten inspireren’. Tijdens deze conferentie gingen de aanwezige leerlingen, ouders, docenten, vervolgopleidingen, zorginstellingen en bedrijven met elkaar in gesprek over talentontwikkeling. Het Da Vinci College neemt de komende jaren deel aan Expeditie Durven Delen Doen, een project van de VO-raad, en richt zich daarbinnen met name op talentontwikkeling. Expeditie Durven Delen Doen ondersteunt innovatie en kwaliteits-verbetering in het voortgezet onderwijs.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×