Leiden en Noordwijk positief over 400-meter ijsbaan

Naast Leiden gaat ook de gemeente Noordwijk zich sterk maken voor het opnemen van de aanleg van een 400-meter ijsbaan in de plannen voor het Huis van de Sport (HvdS) dat in de Leidse wijk de Mors moet verrijzen. De Noordwijkse sportwethouder Gerben van Duijn is bereid na te denken over een bijdrage van 750.000 euro. Tijdens een bijeenkomst van de stuurgroep HvdS in het clubhuis van de Warmondse IJsclub toonden vertegenwoordigers van 35 ijsverenigingen uit de regio Leiden zich ook enthousiast over de plannen. De clubs vertegenwoordigen vele duizenden leden.

De bestuurders van de ijsverenigingen gaan zich nu bij hun locale gemeentebestuurders sterk maken voor de plannen. Alleen als alle regiogemeenten meebetalen, kan de 400-meter ijsbaan in het Huis van de Sport er komen.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×