Pianist Naum Grubert, foto: PR.

Naum Grubert speelt Schumann in Leidse Waag

Naum Grubert is afkomstig uit Letland, maar woont al sinds 1982 in Nederland. Hij volgde zijn studie aan het conservatorium van Moskou bij de toen legendarische pianopedagoog Theodore Gutman. Grubert was een wonderkind en behaalde al op jonge leeftijd onderscheidingen op internationale pianoconcoursen. Zijn spel is persoonlijk en origineel en wars van enig effectbejag. In recensies is deze bijzondere pianist meerdere keren gekenschetst als een dichter en denker. Op maandag 23 maart is Grubert te gast in de Leidse Waag, waar hij pianowerken van Schumann zal spelen.

Het optreden vindt plaats op 23 maart, aanvang 20.15 uur. Kaarten kunnen telefonisch bij de kassa van de Stadsgehoorzaal worden gereserveerd 071-513 17 04 of via de website: www.stadsgehoorzaalleiden.nl

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×