Benefietconcert FBL voor K&G

Het winkelend publiek kan morgen tijdens het shoppen genieten van een optreden van de Franciscusband Leiden (FBL). Tussen 11.00 en 15.00 uur maakt de Drumfanfare een rondgang door de winkelstraten in het centrum, vergezeld door een groep vrijwilligers met collectebussen.FBL houdt het opgehaalde geld niet zelf, maar schenkt het aan K&G, dat uit de financièle problemen probeert te komen. FBL draagt K&G een warm hart toe en organiseert het benefietconcert als dank voor de ondersteuning die leden van de muziekvereniging regelmatig bieden, onder meer als gastspeler, adviseur en instructeur.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×