Poging tot overval bij AH To Go Stationsplein

Een nog onbekende man probeerde gisteravond om 21.50 uur de AH To Go aan het Stationsplein te beroven. Onder bedreiging van een mes eiste de man dat de bedrijfsleider de kluis opende. Door koelbloedig optreden van de bedrijfsleider mislukte dat. De man ging er zonder buit vandoor en de politie is naar hem op zoek.

De man liep tot twee keer toe met een smoes de winkel in. Daarop werd hij door de bedrijfsleider aangesproken. De man vroeg toen een pleister voor een wondje. De bedrijfsleider ging een pleister halen en zag vervolgens dat de man het magazijn ingelopen was. De bedrijfsleider stuurde hem weg en liep zijn kantoor in. De man liep achter hem aan, deed de deur dicht en vroeg met een mes in de hand om de kluis te openen. De bedrijfsleider weigerde en stuurde de man weg. Deze aarzelde even, maar is uiteindelijk toch weggerend in de richting van de 2e Binnenvestgracht. De politie doet verder onderzoek.

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×