Gouden Speld Externe Relaties voor Mariëtte Barnhoorn

Zojuist heeft burgemeester Lenferink Mariëtte Barnhoorn de Gouden Speld voor Externe Relaties opgespeld. De scheidend directeur van de Luba Groep kreeg deze speld, omdat zij veel voor Leiden heeft betekend. Ze trad in 1986 bij Luba Uitzendbureau in dienst en werd in 2002 algemeen directeur. Luba neemt een vooraanstaande plaats in binnen het Leidse bedrijfsleven en sponsord regelmatig culturele evenementen in de Sleutelstad, zoals de Lakenfeesten en Leidens Ontzet. Ook steunt het bedrijf de Pieterskerk en de Stadsgehoorzaal. Barnhoorn die voorzitter van BV Leiden, bestuurslid van de Leidse Regiokring en voorzitter van de Raad van Toezicht van Scheltema is, ontving de Gouden Speld tijdens haar afscheid in de Pieterskerk.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×