Henk Hakker Memorial Run door Leiden Zuid

Volgende week zondag wordt de Henk Hakker Memorial Run gehouden. Dit evenement is vernoemd naar één van de eerste leden van de Leiden Road Runners Club (LRRC). Er zijn onder andere afstanden van 2.9, 5.8, 10, 16.7 en 21.1 km. Wie zich wil voorbereiden op de Leiden Marathon, kan zelfs kiezen voor een tocht van 30 km. Daarnaast is er voor wie liever rustig aan doet, een wandeltocht van ongeveer 20 km ingepland. De tochten gaan door Leiden Zuid, en lopen via fietspaden en verkeersarme wegen.

Alle routes beginnen en eindigen bij het clubhuis van de Leiden Road Runners Club op Sportcomplex De Vliet aan de Voorschoterweg. Inschrijven kan vanaf 09.00 uur en het startschot wordt om 10.30 uur gegeven.Omdat de Henk Hakker Memorial Run voor de tiende keer plaatsvindt, zijn er extra prijzen te winnen.Op www.lrrc.nl/Loopactiviteiten/index.htm staat meer informatie.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×