Studenten beroofd van laptops

In de afgelopen maand heeft het inbrekersgilde vier studenten beroofd van hun laptop of computer. Er werden zes pogingen tot inbraak gedaan, waarvan er vijf slaagden.Dieven wisten twee kamers aan de Da Costastraat binnen te dringen, door een raam en een deur te vernielen. Ze haalden beide kamers overhoop en stalen uit één ervan een laptop. In de andere kamer maakten ze een x-box, een computer en geld buit. Ook twee bewoners van de Hugo de Grootstraat werden bestolen. Omdat de ramen van hun kamers op een kier stonden, hoefden de inbrekers niet al teveel moeite te doen om een laptop en andere waardevolle bezittingen weg te nemen.Een student aan de Morsweg had het raam wel netjes afgesloten. Toen dieven er een laptop achter zagen staan, gooiden zij de ruit in en namen het computertje mee. Bewoners van de Kaarsenmakersstraat hadden meer geluk. Omdat de hardhouten deur niet wilde wijken, gaven inbrekers het na een paar flinke trappen op.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×