Pannenkoekendag voor jong en oud op Anne Frankschool

Een groep van 19 senioren uit de Stevenshof was afgelopen vrijdag te gast op OBS Anne Frank. Samen met de leerlingen, ouders en leerkrachten namen ze daar deel aan een Pannenkoekendag. Deze dag werd in samenwerking met Stichting Radius georganiseerd. Het doel ervan was dat kinderen zich inzetten voor ouderen en dat deze ouderen meer in contact kwamen met hun leefomgeving. Terwijl een groep kinderen met hun ouders pannenkoeken bakten, leidde enkele leerlingen uit de bovenbouw de ouderen rond door hun school. De bezoekers konden zo ervaren wat er sinds hun jeugd allemaal veranderd is in het onderwijs. Ze waren vooral onder de indruk van de computers en digitale schoolborden en vonden dat het onderwijs in het voordeel van de kinderen veranderd was.

Na de rondleiding genoten de ouderen samen met de leerlingen van de pannenkoeken in de aula, die was omgebouwd tot pannenkoekenrestaurant, compleet met geblokte kleedjes.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×