Herdenking Jodenvervolging

Ook dit jaar organiseert het Leidse Beraad Herdenking Jodenvervolging een herdenkingsdienst. de slachtoffers van de Sjoah, de systematische uitroeiing van het Joodse volk door het nazisme, worden dan herdacht. De dienst vindt op zondag 26 april plaats in de Hooglandse Kerk en heeft als thema ‘Hoe heeft het zover kunnen komen …..’.Sprekers zijn: drs. Jaap van der Meij, voorzitter van de Katholieke Raad voor Israël, en Erica Kors Hamburger, lid van de classicale commissie Kerk & Israël in de classes Katwijk en Leiden. Chazan Ken Gould en het ensemble ‘Amatori Musicali’zorgen voor de muzikale ondersteuning. De dienst begint om 19.00 en eindigt rond 20.00 uur. Daarna is er tijd voor ontmoeting.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×