Burgerzaken vaker open

Sinds afgelopen woensdag heeft de gemeente de openingstijden van de afdeling Burgerzaken uitgebreid. Het Stadhuis is voortaan ook open op maandag- en zaterdagochtend. Op maandag tot en met vrijdag kunnen Leidenaars vrij binnenlopen tussen 8.30 en 12.00 uur. Tussen 13.00 en 16.00 uur is de afdeling alleen open voor mensen die vooraf een afspraak hebben gemaakt. Dat geldt ook voor de donderdag namiddag en avond. Dan is het Stadhuis open tussen 16.00 en 20.00 uur. Op zaterdag is Burgerzaken op afspraak beschikbaar tussen 09.00 en 13.00 uur. Dan kunnen er alleen reisdocumenten, rijbewijzen, verhuizingen, uittreksels en verklaringen omtrent gedrag afgehaald worden.

Wie een afspraak wil maken, kan dat doen via www.leiden.nl/afspraak.Om de uitbreiding van de openingstijden te vieren, staat wethouder Pieter van Woensel morgen zelf achter de balie.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×