Verkiezing Beste Leidse Winkel

Inmiddels zijn de stemmen geteld voor de Beste Leidse Starter en de Mooiste Leidse Etalage. Tot en met komende dinsdag kan het publiek stemmen op de Beste Leidse Winkel. De jury heeft daartoe vijf winkels genomineerd, waaruit de stemmers kunnen kiezen. Dit zijn: Cöte-à-Cöte (Nieuwe Rijn 28), Herenkapsalon Eric (Ketelboetersteeg 29), Kaashandel van Boheemen (Lange Mare 100), Van Lith Chocolatier (Lange Mare 44A) en Vroom & Dreesman (Aalmarkt 22 – 28). Stemmen kan via www.bestewinkel.nl.

Volgende week vrijdag maakt de burgemeester bekend wat de beste starter is, wie de mooiste etalage heeft en wat tenslotte de beste winkel van Leiden is. Niet alleen de winkeliers vallen in de prijzen, ook de stemmers maken kans op een prijs, beschikbaargesteld door de winnaars van de vorige verkiezing. De verkiezing voor Beste Winkel van Leiden is een initiatief van het centrummanagement en vindt dit jaar voor de vierde keer plaats.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×