Oostvlietpolder meer dan kunst

De Vereniging Vrienden Oostvlietpolder (VVO) is van mening, dat een beeld meer kan zeggen dan 1000 woorden en heeft met dit doel een schilderij van landschapschilder Koos Modderman aangekocht, waarin de schoonheid van de Oostvlietpolder tot uitdrukking komt. Volgens de VVO is het juist nu tijd om ook het economisch belang van groene ruimte op de politieke agenda te zetten, omdat door de huidige economische ontwikkelingen er op korte termijn geen behoefte bestaat aan een bedrijventerrein in de Oostvlietpolder. De VVO hoopt dan ook, dat de gemeenteraadsleden van de PvdA, VVD en GroenLinks dit schilderij zullen bekijken en zichzelf nog eens de vraag zullen stellen of het écht nodig is dat dit unieke stukje Leiden moet verdwijnen. Het schilderij is tot en met eind van deze maand te zien bij Post-kantoor-shop Van Zelm. In mei zal het schilderij onderdeel uitmaken van een tentoonstelling ‘Oostvlietpolder in beeld’ in het Leidse stadhuis. Meer info: www.vriendenoostvlietpolder.nl

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×