Rembrandtdoeken worden opnieuw geveild

Aansluitend op de officiële opening van het Rembrandt Hotel aan de Nieuwe Beestenmarkt, zullen twee van de gigantische Rembrandtdoeken opnieuw geveild worden. De opbrengst gaat wederom naar een goed doel; deze keer is dat de stichting Alzheimer-Nederland. Met de veiling lost eigenaar Cavit Demirbag zijn belofte in, die hij deed bij de aanvang van de verbouwing van de drie panden aan de Nieuwe Beestenmarkt. Veilingmeester is Aad van der Luit. De doeken zijn gemaakt op weerbestendig pvc. Het Leids Historiestuk meet 4,75m bij 3,22 m en de Apostel Paulus heeft een eveneens een fiks formaat van 3,63m bij 5.25m. De veiling vindt plaats op maandag 11 mei, 20.00 uur in het Rembrandt Hotel. Aanmelden kan via: info@rembrandthotel.nl.

Advertentie

Cultuur Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×