De jeugd uit Vreewijk nam het nieuw ingerichte park direct in gebruik. (Foto: Chris de Waard).

Oud-Hortuszicht feestelijk heropend

Gisterochtend is Oud-Hortuszicht feestelijk heropend. Wethouder John Steegh opende het opnieuw ingerichte park aan de Witte Singel om 10.00 uur. De bewoners van Vreewijk en de gemeente hebben het park omgetoverd tot een mooie recreatieplek voor jong en oud. De paden zijn vernieuwd en rollatorvriendelijk gemaakt, het groen is vervangen en aangevuld en er zijn nieuwe speeltoestellen geplaatst. Om de opening te vieren, waren er taart en koffie op het voorplein van zorgcentrum Groenhoven.

Aan de waterkant bij de Rijn en Schiekade is ook een steiger aangelegd.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×