Kettingbotsing bij Transferium

Op de A44 vond vrijdagavond ter hoogte van het Transferium een botsing plaats tussen vijf personenauto’s. De auto’s reden samen op toen er één om zijn as draaide. Een 23-jarige betrokkene vertelde de politie dat hij hard moest remmen voor een invoegende auto. De auto achter hem, met een 22-jarige bestuurder uit Den Haag, week uit voor zijn voorligger en raakte op de linkerstrook in botsing met een andere auto. Deze auto raakte de vangrail en slipte vervolgens op de snelweg. Een vijfde auto botste tegen de ronddraaiende auto aan. Een 19-jarige inzittende van deze auto uit Den Haag werd naar het ziekenhuis gebracht, maar heeft geen ernstig letsel.

In totaal zijn vier voertuigen beschadigd. Van één van de auto’s heeft de politie het kentekenbewijs ingevorderd. De politie weet niet of de auto’s te hard reden, wel dat ze te dicht op elkaar zaten.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×