WHO/Unicef borstvoedingscertificaat voor Diaconessenhuis

De kraam/ en kinderafdeling van het Diaconessenhuis ontvangen volgende week woensdag het WHO/Unicef borstvoedingscertificaat. Dit certificaat is een initiatief van De Stichting Zorg voor Borstvoeding, die grondig onderzoek gedaan heeft op de kraam- en kinderafdeling.

Daarnaast vroeg de stichting een aantal zwangeren en kraamvrouwen naar hun ervaringen in het ziekenhuis. Uit het onderzoek bleek dat het Diaconessenhuis bij het borstvoedingsbeleid alle nodige disciplines betrekt en er sprake is van een gedegen aanpak. Volgende week woensdag ontvangen de directeur patiëntenzorg van het Diac Marja Weijers en loco/burgemeester Gerda van den Berg, het certificaat.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×