Nieuw plan voor pand Kamer van Koophandel

De Kamer van Koophandel(KvK), Ymere en Ontwikkelings- en Participatiebedrijf Publieke sector BV (OPP) hebben een intentieovereenkomst gesloten voor de herontwikkeling van het pand van de Kamer van Koophandel aan het Stationsplein in Leiden. Het is de bedoeling dat er op die plek zowel publieks- als woonfuncties komen. De Kamer van Koophandel-functie blijft behouden, evenals het Visitorcentrum Leiden. Met de herontwikkeling van het pand willen de betrokken partijen bijdragen aan de kwaliteitsslag voor de stationsomgeving. De intentieovereenkomst is ondertekend door Gert Zandsteeg, directeur van de Kamer van Koophandel, Stefan Schuwer, lid raad van Bestuur van Ymere en Gerard Rodewijk, directeur van OPP. (Foto: PR).

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×