Wegpiraat raakt rijbewijs kwijt

Afgelopen maandagmiddag heeft de politie het rijbewijs ingenomen van een 24-jarige Leidenaar, die het wel erg bont maakte op de Lammenschansweg. Rond 16.25 uur haalde de man meerdere malen rechts een Katwijkse automobilist in en raakte zelfs de auto. Deze manoeuvres waren bedoeld om zijn irritaties over het rijgedrag van de Katwijker kenbaar te maken. Agenten, die via 112 een oproep kregen, gingen achter de man aan en zagen nog veel meer overtredingen. Op het Gangetje werd de wegpiraat aangehouden. Zijn rijbewijs kon hij inleveren en bovendien is er een proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×