Rumor di Mare als sfeermaker tijdens een optreden in het buitenland (Foto: PR).

Zeemanskoor Rumor di Mare viert jubileum met derde cd

Het Leidse Zeemanskoor ‘Rumor di Mare’ viert zaterdag 16 mei het 15-jarig bestaan met de presentatie van de nieuwste cd ‘Uit alle Windstreken’. Om 17.00 uur neemt wethouder Jan Jaap de Haan boven op de Burchtheuvel het eerste exemplaar in ontvangst, waarna het koor nummers van de cd ten gehore zal brengen. De feestelijkheden starten om 13.30 uur met optredens op het Burchtplein van succesvolle shantykoren uit het hele land: Paddy’s Passion, De Kaapstander en Armstrong’s Patent. Om 16.00 uur worden de optredens boven op de Burchtheuvel voortgezet.

Bij de overhandiging van de nieuwe cd zal wethouder Jan Jaap de Haan ook een nummertje meezingen. Het zeemanskoor, dat al diverse prijzen in de wacht sleepte, heet iedereen van harte welkom. Het Schipholfonds gaf financiële ondersteuning voor de feestelijkheden en de productie van de cd werd mede mogelijk gemaakt door Geelkerken & Linskens Advocaten die heel toepasselijk kantoor houden in het gebouw van de voormalige Leidse ‘Kweekschool voor Zeevaart’.

Advertentie

Cultuur Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×