K&G oefent op de ijsbaan in sportpark Haasbroek in Zoeterwoude voor het Wereld Muziek Concours. (Foto: K&G).

K&G op tv met voorbereidingen voor WMC

Vrijdag start de Limburgse regionale omroep L1TV met een serie uitzendingen over de voorbereidingen op het Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade. L1TV zendt in mei iedere vrijdag een nieuw programma uit over het Wereld Muziek Concours onder de titel ‘Het WMC van Emil’. In dit programma bezoekt Emil Szarkowicz in Italië, België en Nederland muzikanten die zich voorbereiden op het WMC in Kerkrade. Voor het Nederlandse aandeel in de serie werden op zondag 5 april op de ijsbaan in sportpark Haasbroek in Zoeterwoude opnamen gemaakt van een showrepetitie van de Show- and Marchingband K&G. Overal in Nederland kunnen digitale televisiekijkers L1TV ontvangen en die kunnen de uitzendingen dus zien. Voor wie geen digitale televisie kijkt is er ook een oplossing: de uitzendingen worden op zaterdag op de website van L1TV geplaatst.

Het WMC van Emil is in mei iedere vrijdag te zien om 21.00, 22.00 en 23.00 uur. De aflevering over K&G wordt op 15 of 22 mei uitgezonden. Vanaf zaterdag 9 mei a.s. staat het programma ook op de speciale WMC-pagina op de website van L1TV: //www.l1.nl/content/3374846/wmc

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×