Weer gevarieerde avond bij Open Podium Leiden-Noord

Het Wereldmuziekorkest Leiden-Noord, dat voornamelijk bestaat uit leerlingen (8-64 jaar) van het Muziekcentrum, bijt zaterdag 16 mei de spits af van een gevarieerd programma. Daarna is de beurt aan Trio Fond Sonore met voornamelijk Franse chansons. Michael & Maarten, van het trio Dempsey, brengen vervolgens een ’tribute’ aan de onlangs overleden Vlaamse zanger Wannes van der Velde. De avond wordt afgesloten door de Leidse band Jöshan die eigen nummers spelen met divers pop, rock en country-invloeden.

De muziekavond begint om 20.00 uur in buurtcentrum De kooi, Driftstraat 49, Leiden. De toegang is gratis.

Voor meer informatie of als men een keer wil optreden kan contact opnemen met Maarten Witkam tel 071-5222798 / 5219637.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×