Politie zoekt getuigen van beroving

De politie is opzoek naar getuigen van een beroving, waarover al eerder bericht is. Op woensdagnacht rond 03.20 uur, liep een 27-jarige Leidenaar over de Garenmarkt, richting Breestraat. Ter hoogte van de Hoogewoerd spraken twee getinte mannen hem aan. Eén van hem pakte de portemonnee uit de broekzak van het slachtoffer en haalde daar wat geld uit. Daarna werd de Leidenaar dreigend toegesproken en wilden de mannen hem meenemen naar een pinautomaat. Doordat er op dat moment een kleine zilverkleurige auto naast het drietal stopte, kon het slachtoffer weglopen. Ook de auto, mogelijk een Renault, reed weg. De twee rovers verdwenen richting Lammenschansweg. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval en wil ook graag de twee inzittenden van de auto spreken. Wie iets gezien heeft, kan bellen naar 0900-8844.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×