Drie agenten doen aangifte tegen agressieve verdachte

De politie heeft afgelopen donderdag met veel moeite een 22-jarige Leidenaar aangehouden die ervan werd verdacht een verkeersongeval te hebben veroorzaakt. Een 29-jarige vrouw uit Leiden reed op haar fiets over de Korte Mare toen de man uit een geparkeerde auto stapte en zonder te kijken overstak. Toen de vrouw de voetganger probeerde te ontwijken, viel ze tegen een geparkeerde auto. Die raakte daardoor beschadigd. De man liep door alsof er niets gebeurd was en ging een café binnen. De politie werd ingeschakeld en aan de hand van het kenteken kon hij in de Obrechtstraat staande worden gehouden. Toen agenten de man mee wilden nemen naar het bureau, reageerde hij uiterst agressief. Met behulp van pepperspray wist de politie de man uiteindelijk aan te houden. Hierbij trok hij de blouse van een agent stuk en sloeg de bril van het hoofd van de agent. Een tweede agent deed aangifte omdat de verdachte hem in de auto bespuugde en schopte. Een derde agent werd in zijn been gebeten.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×