SWIFT organiseert weer fiets4daagse

De Leidse Ren- en Toervereniging SWIFT organiseert ook dit jaar de Avondfiets4daagse in de week van maandag 25 tot en met vrijdag 29 mei. Elke avond zijn er mooie tochten van 15 en 30 km in de omgeving van Leiden. Alle windstreken rond Leiden worden bediend, van de duinen tot de meren, van de bollenvelden tot de polders. De deelnemers kunnen van de vijf avonden er vier uitkiezen voor de volledige Avondfiets4daagse met een leuke herinnering. Ook kan men één of meer avonden afzonderlijk inschrijven.

De tochten voeren langs stempelposten, waar de deelnemers een consumptie wordt aangeboden. Startplaats en inschrijving zijn elke avond tussen 18.30 en 19.30 uur bij het clubhuis van Swift, Willem van der Madeweg 1, Park de Bult, 2314 ZA Leiden. Zowel bij de start als bij terugkomst kunnen de deelnemers in het clubhuis, of op het terras terecht voor een hapje en een drankje.

Voor verdere informatie: www.swift-leiden.nl.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×