Wandel mee met Amnesty

Tien Amnesty International-groepen tussen Den Haag en Haarlem organiseren aanstaande zondag een regionale mensenrechtenwandeling. De tocht voert vanaf de Waalsdorpervlakte door Wassenaar, Leiden en Katwijk en eindigt in Noordwijk. In al deze plaatsen kunnen deelnemers zich aansluiten. Onderweg kunnen de deelnemers twitteren en foto’s mailen, zodat thuisblijvers alles live kunnen volgen. De wandeling start om 09.30 uur vanaf de Waalsdorper vlakte. De tocht eindigt om 16.30 uur in het Noordwijkse Strandpaviljoen Beach End. Hier zal Alphonse Muambi een toespraak houden over de Congolese mensenrechtenactiviste Justine Masika Bihamba, die zich inzet voor slachtoffers van seksueel geweld. De dag wordt daarna feestelijk afgesloten.Op www.amnesty.nl/wandeling is meer informatie te vinden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×