'Dress for Success Leiden' opent haar deuren

Onder het motto: “Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk” wordt binnenkort ook in Leiden een vestiging van ‘Dress for Success’ geopend. Dit initiatief biedt mensen vanaf 18 tot en met 65 jaar, met een minimum inkomen, die gaan solliciteren, een mogelijkheid om er toch representatief uit te zien. Voorwaarde is, dat men een uitnodigingsbrief voor een sollicitatiegesprek bij de werkgever voor een betaalde functie, of een brief van een re-integratiebedrijf kan overleggen.

Het idee is afkomstig van de Ameikaanse Nancy Lubin, die 25 jaar geleden begon met een klein winkeltje, waar vrouwen met een laag inkomen terecht konden voordat zij op sollicitatiegesprek gingen. Haar initiatief groeide uit tot een wereldwijde organisatie. In Nederland draaien de vestigingen in Rotterdam, Utrecht en Eindhoven al een tijdje met groot succes.

Men kan ook een steentje bijdragen, door representatieve kleding, die ongebruikt in de kast hangt, af te geven of op te laten halen door de organisatie. (Maria Huijts 06-53417866).

Vanaf dinsdag 2 juni staan de enthousiaste vrijwilligers van ‘Dress for Success Leiden’ klaar om de sollicitanten te ontvangen aan de Waardgracht 21 in Leiden. (Openingstijden: dinsdag en donderdag van 9.30 tot 12.30 uur).

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×