Wouter Bos praat over crisis en Europa

Aanstaande woensdag zal de minister van Financiën, Wouter Bos in het Academiegebouw spreken over de kredietcrisis. Ook Thijs Berman, lijsttrekker voor de PvdA bij de Europese verkiezingen, zal het woord voeren. De Universiteit Leiden organiseert de openbare bijeenkomst samen met de PvdA Leiden. De belangrijkste onderwerpen zijn Europa en de crisis. Om 20.30 zal ook Thijs Berman aansluiten. Ook aan hem de vraag in hoeverre Europa gaat inzetten op een nieuwe economie.

De bijeenkosmt vindt plaats op woensdag 27 mei vanaf 20.00 uur in het Academiegebouw van de Universiteit van Leiden (Rapenbug 73). Na afloop is er een borrel bij Studentenvereniging Augustinus (Rapenburg 24).

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×