Vrouw mishandeld in Kopermolen

Gisterochtend is een Leidse vrouw van 66 jaar in winkelcentrum de Kopermolen mishandeld door een 17-jarige plaatsgenote. Het slachtoffer liep rond 10.40 uur door de passage en werd geraakt door een haar passerend meisje op een fiets. De vrouw sprak het meisje hierop aan en merkte op, dat er in de passage niet gefietst mag worden. Een 17-jarig meisje dat achter de fietsster liep, gaf de vrouw hierop enkele klappen en schoppen, waardoor ze een hersenschudding opliep. Beide meisjes waren te zien op camerabeelden. De 17-jarige werd met behulp daarvan aangehouden. Ze is vandaag voorgeleid. De politie doet onderzoek naar de zaak en vraagt getuigen zich via 0900-8844 te melden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×