Hitmeister D, foto: PR.

Donderdagavond weer 'Koopavond' bij LVC

Binnenkort zullen de donderdagavonden bij het LVC weer ‘Koopavonden’ zijn, die oude tijden laten herleven in een nieuw, fris jasje. De 70’s,80’s en 90’s zijn voorbij, dus zal een innovatieve wind waaien door het inmiddels 40-jarige LVC. Sleutelwoorden zijn: jong, ontmoeting, festival, ‘openminded’, ‘up to date’, spontaan, kunst, maakt-niet-uit, ‘schoolies’ en hbo. Plaatselijke- en gastdj’s , die hun sporen ruimschoots hebben verdiend  in Leiden, maar ook in Den haag, Amsterdam en Rotterdam, zorgen voor swingende avonden voor iedereen, die graag geprikkeld wordt door een elektronische mix van hiphop tot electro, pop en de heetste, actuele krakers

De eerste editie vind plaats op 4 juni met Hitmeister D en Mike Latina.

Meer info, volledig programma en kaarten: www.lvc.nl.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×