Nieuwe trainer voor waterpolodames ZVL

De waterpolodames van ZVL hebben een nieuwe trainer gevonden. Michel van der Zeeuw zal André Zandvliet komend seizoen opvolgen. Toen Zandvliet in april aangaf dat hij wilde stoppen met het trainen van het team, ging ZVL opzoek naar een opvolger. De nieuwe trainer is gevonden in de persoon van Michel van der Zeeuw. De Zeeuw heeft ervaring in het Leidse, bij onder andere de herenteams van LZ 1886 en Vivax. De laatste drie jaar was hij trainer bij Uden De Gouwe.

Over ZVL zegt hij: ”Met de kwaliteiten binnen de vereniging is het mogelijk om op topniveau mee te draaien en te strijden om de prijzen. Ik streef ernaar om deze groep te begeleiden in het bereiken van het hoogste niveau, de verbreding van de kwaliteit binnen de damesafdeling te stimuleren en talenten te leveren voor de nationale en internationale teams.”

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×