Leidse taxichauffeur mishandeld en door getuige betaald

Een Leidse taxichauffeur is afgelopen zondagnacht in Lisse mishandeld. De 35-jarige man bracht drie jongens naar Lisse. Toen ze rond 03.15 uur op hun bestemming aankwamen, sprongen de drie de taxi uit en renden zonder te betalen weg. De chauffeur zette rennend de achtervolging in en kreeg één knaap te pakken ter hoogte van de Heereweg bij de Digros. De twee andere jongens kwamen terug en begonnen de Leidenaar te mishandelen. De man wilde de jongen niet loslaten voordat hij zijn geld had gekregen. Uiteindelijk betaalde een getuigen het verschuldigde bedrag en liet de chauffeur de jongen gaan. De drie gingen er vervolgens weer vandoor. De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900-8844.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×