Foto: www.goudenpet.nl.  

23e Gouden Pet rondom Hooglandse Kerk

Het straatmuzikantenconcours de Gouden Pet is inmiddels wijd en zijd bekend als een van de leukste en gezelligste straatmuzikantenconcours van Nederland. Voor de 23e keer op rij wordt op iedere straathoek van Leiden gemusiceerd door rijp en groen talent in verschillende genres. Koren, ‘close harmony’, ‘folksingers’, smartlapzangers begeleid door accordeon, van alles valt er te beluisteren. Een deskundige jury kiest zes finalisten uit de voorronde, waarna het publiek mag stemmen wie de winnaar van de felbegeerde Gouden Pet en een aanlokkelijke geldprijs zal worden. Het festival vindt plaats op 5 juli rondom de Hooglandse Kerk.

De voorronde is van 12.30 uur en de finale is om 16.30 uur. Het festival is gratis toegankelijk. Kijk voor het programma en de uitgebreide info op www.goudenpet.nl.  

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×