Diac en ZZ Leiden worden partners

Het Diaconessenhuis en Zorg en Zekerheid Leiden basketball gaan samenwerken. Onlangs hebben Theo Knijnenburg (bestuurslid commerciële zaken en Sponsoring Zorg en Zekerheid Leiden), directeur bedrijfsvoering Hans den Hollander, sportarts Maarten Verschure en Marcel Verburg (voorzitter Zorg en Zekerheid Leiden)het partnerschap ondertekend. Vorig jaar kwam sportarts Maarten Verschure in dienst bij het ziekenhuis. Verschure was toen al als teamarts verbonden aan de basketballploeg. Het Diaconessenhuis vond een officieel partnerschap met ZZ Leiden een logische volgende stap.

Het samenwerkingscontract is getekend voor drie jaar.Zorg en Zekerheid Leiden heeft meer partners, waaronder enkele middelbare scholen en een revalidatiecentrum.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×