'Lick' en 'The Applejacks' varen door Leidse grachten

Na het grote succes van ‘The Handsome Poets’ is aanstaande zaterdag, 13 juni, de Deventer band ‘Lick’ aan de beurt om het publiek van Het TalentenJacht te veroveren. ‘Lick’ laat zich inspireren door de Red Hot Chilli Peppers, de Foo Fighters, U2 en Guns n’ Roses. Zaterdag 20 juni, van 12.00 tot 16.00 uur, zullen de Amsterdamse Applejacks door de Leidse grachten varen. Deze lekker ritmische band is eind 2007 opgericht en won vorig jaar september de bandcompetitie ‘Best of the West’. Hun repertoire bestaat inmiddels uit 12 eigen geschreven nummers, vol humor en met een duidelijk volwassen geluid. De muziek wisselt van Punk & Rock tot Ska & Funk. Meer info: www.hettalentenjacht.nl.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×