Koninklijke onderscheiding voor Prof. dr. C. Lamers

Gisteren heeft burgemeester Lenferink tijdens de 23e editie van het symposium ‘Highlights of Gastroenterology’ de Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de Leidse hoogleraar prof.dr.C.Lamers. Hare Majesteit Koningin Beatrix heeft Lamers benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Lamers was zeer actief binnen een groot aantal nationale en internationale organisaties op het gebied van de gastro-enterologie, de maag-darm- en leverwetenschappen en legt na 23 jaar zijn functie van hoofd van de afdeling maag-, darm-, leverziekten van het LUMC neer. Mede onder zijn leiding is de levertransplantatie tot een speerpunt van de afdeling Maag- Darm- en Leverziekten van het LUMC geworden, als een van de drie centra in Nederland.

Foto: D’Andrea Fotostudio.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×