Portaal en Libertas slaan handen ineen

Woningcorporatie Portaal en Libertas gaan samen aan de slag met zakgeldbureau 2work4. Gisteren hebben de directeur van Portaal Leiden Christoffel Klap en de directeur van Libertas Frits van Oosten daartoe een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Hierin staat onder andere dat de corporatie dit jaar 50.000 euro voor het project beschikbaar stelt en dat er op 25 locaties activiteiten voor jongeren georganiseerd worden.Het zakgeldbureau 2 work4 is een initiatief van Libertas Leiden en bestaat nu 12,5 jaar. De woningcorporaties Portaal en De Sleutels van Zijl en Vliet die met het bureau samenwerken, bieden de deelnemende jongeren klusjes, zoals het opruimen van zwerfafval of serveren van hapjes tijdens recepties.Het project is bedoeld voor schoolgaande jongeren vanaf 13 jaar, die door het doen van deze klusjes, wat extra zakgeld kunnen verdienen.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×