Zuid-Amerikaanse viering in Regenboog

Kerkelijk Centrum de Regenboog staat komende zondagmiddag in het teken van Zuid-Amerika. De speciale kerkdienst die dan gehouden wordt, bevat elementen uit Latijns Amerika. Dat houdt in dat de inbreng van de bezoekers in deze dienst groter is dan anders en dat symbolen een belanrijke rol spelen. Het teken van de viering is voedsel voor onderweg. Daarom aan bezoekers het verzoek, artikelen voor de Voedselbank mee te brengen.

Na afloop is er een broodmaaltijd, waarvoor de deelnemers zelf ingrediënten meebrengen. Wie aan deze maaltijd deel wil nemen, kan dat aangeven op een lijst die in de hal hangt. De dienst begint om 17.00 uur. De Regenboog is te vinden aan Watermolen 1 in de Merenwijk..

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×