Vanmiddag werd de 24ste editie van de Leidse lakenfeesten 2009 spectaculair gepresenteerd en kwam het nieuwe programmaboekje letterlijk uit de lucht vallen. Twee parachutisten maakten eerst een vrije val met de nodige buitelingen vanuit de inmiddels blauwe lucht en landden in de Rijn voor de Engelberta Hoeve. Daar stonden de Leidse ondernemers, de pers en andere belangstellenden te wachten op wat komen ging. De eerste exemplaren van het nieuwe programmaboekje werden door de parachutisten overhandigd. Daarna gaf Aad van der Luit uitleg over het komende feest en de inhoud van het programma. Daarnaast stelde hij de deelnemers en de nieuwe sponsoren, Lakenmeesters, voor. De Leidse Lakenfeesten vinden plaats van 2 tot en met 6 juli. Meer info en programma: www.lakenfeesten.nl.  

Foto's: Jacqueline Borg.

Programma Lakenfeesten 2009 spectaculair geland

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×