Ondertekening akkoord voor Kooiplein

Vanmorgen ondertekenen Gemeente Leiden, Woningcorporatie de Sleutels van Zijl en Vliet en ontwikkelaar Proper-Stok, een akkoord op hoofdlijnen voor de herontwikkeling van het Kooiplein in Leiden-Noord. Met deze ondertekening, die plaatsvindt op de PROVADA, de beurs voor vastgoedprofessionals in de Amsterdamse RAI, stevenen de partijen af op de raamovereenkomst in de realisatie van het Kooiplein en de omgeving. Het afgelopen jaar is door de corporatie en de ontwikkelaar samen met KCAP Architects&Planners een geheel nieuwe visie neergelegd, die naar eigen zeggen, passend is in deze tijd en voortborduurt op de kenmerken van het Kooiplein binnen het geheel van Leiden Noord.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×